Krijg inzicht in jouw gezondheidREVAQ Health Check

Hoe staat het er écht voor met jouw gezondheid en leefstijl? Eén op de drie Nederlanders bevindt zich in een voorstadium van diabetes of hart- en vaatziekten maar weet dat vaak niet. Het is belangrijk dat gezondheidsrisico’s op tijd worden opgespoord. De REVAQ Health Check, het preventieve gezondheidsonderzoek, bestaat uit een consult bij onze leefstijlcoach en diëtiste waarbij diverse biometrische bepalingen en functietesten en vragenlijsten worden afgenomen. Tijdens het consult bespreken wij samen de resultaten en geven wij persoonlijk advies aansluitend op jouw behoeften in de vorm van een rapportage om eventueel zelfstandig of onder professionele begeleiding aan de slag te gaan.

Wat houdt de REVAQ Health Check in?
 • - 1-op-1 consult bij de leefstijlcoach en diëtiste
 • - Gezondheid vragenlijsten
 • - Bloeddrukmeting
 • - Gewichtsbepaling en lengtemeting (BMI, ofwel Body Mass Index)
 • - Bepaling vetpercentage
 • - Bepaling middelomtrek
 • - Totale cholesterolmeting (TG, HDL, LDL, chol/HDL)
 • - Glucosebepaling
 • - Spierkrachtmeting
 • - Longfunctie
 • - ECG (hartfilmpje)
 • - Persoonlijke rapportage met gerichte adviezen

HEALTH CHECK AANVRAGEN

Leefstijlcoach Dominique

De mens is wat mij drijft. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor de ander, daadwerkelijk van waarde kunnen zijn.   

Mijn passie is het begeleiden van mensen bij het ontwikkelen van zelfmanagement. In eerste instantie door mensen bewust te maken van de regie die ze zelf hebben over hun eigen gezondheid en gedrag en daarmee over hun eigen leven. Vervolgens door mensen te stimuleren in beweging te komen zowel op emotioneel, sociaal als fysiek vlak. Uiteindelijk zodat mensen in hun dagelijks leven zelf betere/de juiste keuzes gaan maken die leiden tot een leven waarbij iemand zich goed voelt met alle mogelijkheden en beperkingen die iemand heeft.   

Wat mij het meest raakt als leefstijlcoach is als mensen uiteindelijk het hoofd en hart weten te verbinden. Het gaat mij om het samenbrengen van het wetende én het voelende vermogen van mensen. Deze verbinding van het hoofd en het hart vormt een sterke basis voor een duurzame gedragsverandering. 

Alternate Text

Diëtiste Marjolein

Voeding speelt in ieders leven een rol. Van een eerste levensbehoefte tot sociaal bindmiddel tot medicijn en alles wat daartussen ligt. En zo breed is de interesse voor voeding in mijn leven. Met mijn werk als diëtist wil ik mij inzetten op meerdere terreinen met als raakvlak voeding. Door mijn kennis te delen is mijn doel om de maatschappij bewuster en gezonder met voeding om te laten gaan.

Samen met de cliënt ga ik op zoek naar het best passende antwoord op de hulpvraag. Ik vind het hierbij belangrijk om de cliënt eigenaar van zijn eigen proces te maken. Door het kiezen van de juiste voedingsmiddelen en de voedingsstoffen is het mijn doel te helpen bij een leefstijl passend bij de behoefte op dat moment, maar ook gericht op de lange termijn. Samen kijken we bij REVAQ Leefstijl Kliniek hoe we dit met de diëtiste, leefstijlcoach en fysiotherapeut tot een doelgericht plan op maat kunnen maken.

Alternate Text

Fysiotherapeut Kris

Allemaal streven we naar een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Er zijn echter momenten dat één van deze twee, of beide niet meewerken zoals we dat graag zouden willen. Dit kan komen door een ziekte of aandoening maar ook door een inactieve leefstijl of als gevolg van een operatie. Hierdoor functioneer je wellicht niet meer zoals je dat zou willen.

Bij REVAQ leefstijlkliniek begeleiden we jou op basis van je hulpvraag naar een gezondere fysieke en/of mentale gezondheid.Ik ben als fysiotherapeut dé expert op het gebied van kennis van het lichaam en de klachten die hierbij horen. Mijn specialisaties zijn naast reguliere fysiotherapie gericht op long en hartklachten en COVID. Daarnaast heb ik een passie voor leefstijl en gezondheid en het begeleiden van mensen die hierin uitdagingen ervaren.

Samen besluiten we wat het beste plan is op basis van jouw hulpvraag en pakken we dit op een duurzame manier aan. Dit alles op een gemoedelijke en betrouwbare manier waar zeker een dosis humor niet mag ontbreken.

Alternate Text
REVAQ Leefstijl Kliniek wordt beoordeeld met een
4,8/ 5
Uit 13 reviews
google logo Bekijk alle reviews

Patricia Holverda

Ohh wat was ik boos toen ik door de oncoloog doorgestuurd werd naar Revaq voor een prehibilitatie traject! Ik zag echt niet wat ze in 2 weken wilden bereiken. Gelukkig ging het ook van Revaq uit erg snel en werd ik, na een telefoontje met De leefstijlcoach, dezelfde middag nog teruggebeld door de diëtiste. De volgende werkdag had ik mijn intake met de diëtiste, fysio en leefstijlcoach en kon ik echt aan de slag. Ik heb 2 weken keihard getraind (thans Kris dat je me zoveel hebt laten squatten, i need it!), extra eiwitten gegeten en gezeurd (thans Dominique voor je eeuwige begrip en luisterend oor). Na 2 weken was ik echt echt klaar voor mijn operatie zowel fysiek als mentaal, en kan ik oprecht zeggen dat ik een superfijne tijd heb gehad bij Revaq. We zullen nooit weten hoe mijn herstel had geweest zonder dit traject maar voor nu herstel ik meer dan voorspoedig en ben ik blij dat ik dit toch heb gedaan!

Lees meer

Elly Frijters-veltman

Ik ben heel erg tevreden, 1 jaar geleden had ik geen conditie meer en kon kon daardoor bijna niet meer lopen. Door een advertentie in de krant ben ik bij Revaq gekomen. Een goede persoonlijke begeleiding tijdens het sporten, een vriendelijke diëtiste met goede adviezen en prettige gesprekken met de leefstijl coach. Na 6 maanden sporten kan ik weer veel meer en voel me ook stukken beter.

Lees meer

Shantie Ganesh

Ontzettend fijn team dat me heeft geholpen met revalideren. Goede combi waarbij je mentale en fysieke begeleiding krijgt en ter aanvulling voedingsadvies. Ik kreeg een warm welkom en de sfeer bleef heel open en laagdrempelig. Ook heel prettig om te sporten met mensen in soortgelijke situaties in een kleine setting. Het belangrijkste is dat je centraal wordt gesteld en het team daar flexibel mee omgaat. Er wordt gekeken waar je behoefte aan hebt en daarbij word je gesteund. Heel erg blij met ze!

Lees meer

Fred van Brummelen

erg leuke groep mensen en goede begeleiding.
ik vond het een zeer positieve ervaring waar ik veel aan zal hebben.
de sfeer en de koffie zijn prima !

Lees meer

Ineke van Aanhout

Dankzij de betrokken medewerkers is dit een prima plek om je mentale en fysieke gezondheid weer in balans te brengen.
Blij dat ik door hun steuntje in de rug weer actiever ben geworden.

Lees meer

Jan Visser

Hele fijne goede begeleiding van een vriendelijk professioneel team. Behandel programma gericht op je klachten .Zeker een aanrader.
Johanna

Lees meer

Annelies

Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Dat stimuleert en maakt dat je het volhoudt. Geen seconde spijt van gehad!

Lees meer

Sandra van der Velden

Toppers!!! Lekker sporten en fijne gesprekken! Zeker een aanrader! 😉

Lees meer

Lian van der Velden- de Hoon

Fijne begeleiding van een professioneel team.
Behandelprogramma gericht op je specifieke klachten en wensen.
Gewoon super dus!!

Lees meer

Jetty Mouw

3 maanden geleden gestart op Revaq met veel klachten, zowel lichamelijk als geestelijk, vertrouwde mijn eigen lijf niet meer, viel regelmatig i.v.m. o.a. duizelingen. Het meedenkende en enthousiaste team heeft mij in 3 maanden tijd weer op de been gekregen letterlijk en figuurlijk!
Top hoe het team hier samenwerkt, een aanrader!

Lees meer

Huib van 't Hoff

Revaq heb ik gevonden via het artikel in de krant. Eindelijk mensen die eerst luisteren en daarna een plan met je gaan maken welke echt persoonlijk is. De diëtiste luistert naar je en bespreekt alle mogelijkheden. De “dwang” die je bij sommige diëtistes voelt is hier absoluut niet aanwezig, het is een persoonlijk advies en niet iets uit een boekje. Lifestyle coaching is erg persoonlijk en geeft je, net als bij de rest van het team, het gevoel dat je met een vriendin zit te praten. De fysiotherapeut die het sporten begeleid kijkt goed naar je mogelijk- en onmogelijkheden en geeft prima adviezen om ook thuis aan je conditie te kunnen werken. Kortom, ik ben blij deze kliniek te hebben gevonden en daar 3 maanden te hebben gewerkt aan mijn herstel. Bedankt Revaq team, keep up the good work.

Lees meer

Antondona1980

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.
VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen