Conditieherstel bij
een chronische ziekte

BehandelprogrammaConditieherstel bij een chronische ziekte

Cliënten met een chronische aandoening, zoals COPD, astma, diffuse longafwijkingen, diabetes mellitus, slaapapneu/OSAS, claudicatio intermittens en chronisch hartfalen hebben vaak een verminderde algehele conditie, verminderd functioneren van de spieren en een slechte voedingstoestand (ondergewicht of overgewicht). REVAQ Leefstijl Kliniek biedt een programma waarbij je wordt geholpen door verschillende behandelaars die in teamverband samen met jou werken aan verbetering waar nodig zodat je in staat bent om weer dingen te doen die nu onmogelijk zijn.
VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
REVAQ Leefstijl Kliniek wordt beoordeeld met een
4,8/ 5
Uit 13 reviews
google logo Bekijk alle reviews

Patricia Holverda

Ohh wat was ik boos toen ik door de oncoloog doorgestuurd werd naar Revaq voor een prehibilitatie traject! Ik zag echt niet wat ze in 2 weken wilden bereiken. Gelukkig ging het ook van Revaq uit erg snel en werd ik, na een telefoontje met De leefstijlcoach, dezelfde middag nog teruggebeld door de diëtiste. De volgende werkdag had ik mijn intake met de diëtiste, fysio en leefstijlcoach en kon ik echt aan de slag. Ik heb 2 weken keihard getraind (thans Kris dat je me zoveel hebt laten squatten, i need it!), extra eiwitten gegeten en gezeurd (thans Dominique voor je eeuwige begrip en luisterend oor). Na 2 weken was ik echt echt klaar voor mijn operatie zowel fysiek als mentaal, en kan ik oprecht zeggen dat ik een superfijne tijd heb gehad bij Revaq. We zullen nooit weten hoe mijn herstel had geweest zonder dit traject maar voor nu herstel ik meer dan voorspoedig en ben ik blij dat ik dit toch heb gedaan!

Lees meer

Elly Frijters-veltman

Ik ben heel erg tevreden, 1 jaar geleden had ik geen conditie meer en kon kon daardoor bijna niet meer lopen. Door een advertentie in de krant ben ik bij Revaq gekomen. Een goede persoonlijke begeleiding tijdens het sporten, een vriendelijke diëtiste met goede adviezen en prettige gesprekken met de leefstijl coach. Na 6 maanden sporten kan ik weer veel meer en voel me ook stukken beter.

Lees meer

Shantie Ganesh

Ontzettend fijn team dat me heeft geholpen met revalideren. Goede combi waarbij je mentale en fysieke begeleiding krijgt en ter aanvulling voedingsadvies. Ik kreeg een warm welkom en de sfeer bleef heel open en laagdrempelig. Ook heel prettig om te sporten met mensen in soortgelijke situaties in een kleine setting. Het belangrijkste is dat je centraal wordt gesteld en het team daar flexibel mee omgaat. Er wordt gekeken waar je behoefte aan hebt en daarbij word je gesteund. Heel erg blij met ze!

Lees meer

Fred van Brummelen

erg leuke groep mensen en goede begeleiding.
ik vond het een zeer positieve ervaring waar ik veel aan zal hebben.
de sfeer en de koffie zijn prima !

Lees meer

Ineke van Aanhout

Dankzij de betrokken medewerkers is dit een prima plek om je mentale en fysieke gezondheid weer in balans te brengen.
Blij dat ik door hun steuntje in de rug weer actiever ben geworden.

Lees meer

Jan Visser

Hele fijne goede begeleiding van een vriendelijk professioneel team. Behandel programma gericht op je klachten .Zeker een aanrader.
Johanna

Lees meer

Annelies

Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat. Dat stimuleert en maakt dat je het volhoudt. Geen seconde spijt van gehad!

Lees meer

Sandra van der Velden

Toppers!!! Lekker sporten en fijne gesprekken! Zeker een aanrader! 😉

Lees meer

Lian van der Velden- de Hoon

Fijne begeleiding van een professioneel team.
Behandelprogramma gericht op je specifieke klachten en wensen.
Gewoon super dus!!

Lees meer

Jetty Mouw

3 maanden geleden gestart op Revaq met veel klachten, zowel lichamelijk als geestelijk, vertrouwde mijn eigen lijf niet meer, viel regelmatig i.v.m. o.a. duizelingen. Het meedenkende en enthousiaste team heeft mij in 3 maanden tijd weer op de been gekregen letterlijk en figuurlijk!
Top hoe het team hier samenwerkt, een aanrader!

Lees meer

Huib van 't Hoff

Revaq heb ik gevonden via het artikel in de krant. Eindelijk mensen die eerst luisteren en daarna een plan met je gaan maken welke echt persoonlijk is. De diëtiste luistert naar je en bespreekt alle mogelijkheden. De “dwang” die je bij sommige diëtistes voelt is hier absoluut niet aanwezig, het is een persoonlijk advies en niet iets uit een boekje. Lifestyle coaching is erg persoonlijk en geeft je, net als bij de rest van het team, het gevoel dat je met een vriendin zit te praten. De fysiotherapeut die het sporten begeleid kijkt goed naar je mogelijk- en onmogelijkheden en geeft prima adviezen om ook thuis aan je conditie te kunnen werken. Kortom, ik ben blij deze kliniek te hebben gevonden en daar 3 maanden te hebben gewerkt aan mijn herstel. Bedankt Revaq team, keep up the good work.

Lees meer

Antondona1980

Lees meer

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te bespreken hoe ons behandelprogramma jou kan ondersteunen op jouw weg naar conditieherstel.

VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen