Conditie opbouwen voor operatie

Moet jij binnenkort een (zware) operatie ondergaan? Dan is het van belang om fit te zijn voor deze operatie, omdat dit een grote positieve invloed heeft op het herstel na de operatie. Conditie opbouwen voor operatie kan bij REVAQ. Wij beschikken over een gespecialiseerd team van fysiotherapeuten, leefstijlcoaches en diëtisten die jou goed op weg kunnen helpen naar jouw operatie.

Waarom conditie opbouwen voor operatie?

Uit onderzoek is gebleken dat spierkracht, conditie en uithoudingsvermogen minder worden na een operatie. Je kunt dit merken aan meer vermoeidheid, meer behoefte aan slaap en rust, spierzwakte en je kunt je minder goed concentreren. Gelukkig kun je hier wat tegen doen! Fitter worden voor een operatie geeft je namelijk een voorsprong! Met een goede conditie is de weg naar herstel vaak korter. De kans op bijwerkingen en complicaties zijn kleiner en je word vaak sneller ontslagen uit het ziekenhuis! Daarnaast zijn patiënten die voor hun operatie een goede conditie opbouwen vaak positiever ingesteld en hebben meer vertrouwen.Hoe conditie opbouwen voor operatie?

Maar hoe bouw jij meer conditie op voor jouw operatie? Er zijn verschillende dingen die jij kunt doen om fitter te worden voor de operatie. Je kunt bijvoorbeeld een fysiotherapeut inschakelen en hier twee keer per week heen gaan om te werken aan jouw conditie en kracht. Daarnaast kan je ook fitter worden door extra te wandelen, fietsen en sporten. Ga naar de sportschool of maak een afspraak in onze praktijk voor extra ondersteuning. Het voordeel hiervan is dat veel aanvullende verzekeringsmaatschappijen dit vergoeden.

Ook kun je fitter worden door gezonder te eten. Gezonde voeding is nodig voor een sneller herstel. Onze diëtisten kunnen jou hierbij helpen. Zij stellen een op maat gemaakt dieetplan op, zodat jij gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt en klaar bent voor jouw operatie.

 

Conditie opbouwen voor operatie met REVAQ

Wil jij conditie opbouwen voor de operatie om zo jouw herstel te versnellen en snel weer al jouw dagelijkse activiteiten oppakken? Dan ben jij bij REVAQ aan het juiste adres! Wij vinden het enorm belangrijk dat jij fit naar je operatie gaat. Daarvoor hebben wij verschillende behandeltrajecten die wij op maat maken voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in zowel trajecten om conditie op te bouwen voor een operatie als na een operatie. Bij REVAQ beschikken wij over een team van leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en diëtisten. Zij werken nauw samen, zodat jij zowel mentaal als fysiek fit bent voor je operatie.

Ben jij benieuwd wat REVAQ voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!

 

TarievenTarieven onverzekerde zorg

 • Fysiotherapie
 • Screening, intake en onderzoek €56,-
 • Zitting €36,50
 • Lange zitting €53,-
 • Diëtetiek
 • Intake €75,-
 • Persoonlijke voedingsadvies €37,50
 • Vervolgconsult €37,50
 • Leefstijlcoaching
 • Intake  €75,00 (exclusief BTW)
 • Vervolgconsult €37,50 (exclusief BTW)

Bovenstaande tarieven gelden voor de onverzekerde zorg. Voor de eigen bijdrage geldt dat er mogelijkheid is voor gespreide betaling.

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen