Over REVAQ


Conditie

beweegprogramma, spierversterkende therapie

Leren omgaan

met beperkingen

Verbeteren voedingstoestand

ondergewicht, overgewicht

Gezonde leefstijl

stoppen met roken, meer bewegen, gezonde voeding, goed slaappatroon

Over REVAQWat maakt ons anders?

Onze programma's zijn speciaal ontwikkeld voor het herstellen van je algehele conditie met aandacht voor leefstijlverbetering, conditieopbouw, voeding en stoppen met roken. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelprogramma op met haalbare doelen. 
Persoonlijk behandelprogramma
1

1 Behandeling in teamverband

Bij REVAQ Leefstijl Kliniek werken wij als ervaren leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten in een hecht team en staan wij klaar om jou de beste behandeling te bieden met persoonlijke en intensieve begeleiding. Door de korte lijnen zijn wij in staat om jou optimaal te begeleiden bij het herstellen van je algehele conditie en leefstijlverbetering.

2 Behandeling op maat

Wij vinden het belangrijk dat je precies de behandeling krijgt die bij je past. Samen met de diëtist, leefstijlcoach en fysiotherapeut maken wij een op maat gemaakt behandelprogramma en besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en doelen. Je wordt intensief begeleid bij het herstellen van jouw algehele conditie en gaat samen aan de slag op weg naar een positieve leefstijlverandering.
Leefstijlverbetering in het dagelijks leven CooL-programma (GLI)
2
Op weg naar een zware medische behandeling
3

3 Haalbare doelen

REVAQ Leefstijl Kliniek is gespecialiseerd in het verbeteren van de algehele conditie. Wij helpen jou bij een leefstijl passend bij de behoefte op dat moment, maar ook gericht op de lange termijn. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelprogramma op met realistische doelen binnen een vastgestelde periode, zodat je gericht naar je einddoel kunt toe werken.

Hoe kun je ons vinden?
Contact opnemen

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
sluit
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen