Over REVAQ

Inspiratie Als longarts heb ik jarenlang gezien hoe leefstijl een grote rol speelt bij het ontstaan van fysieke klachten en ziektes. Daarom richtte ik REVAQ op, een kliniek met als doel u te helpen bij het verbeteren van de conditie  en een gezonde leefstijl. Met persoonlijke begeleiding, educatie en preventieve zorg.  

Het ontstaan van REVAQ De inspiratie voor REVAQ kwam voort uit mijn werkervaring als longarts en de gevolgen van COVID-19. Tijdens de pandemie zag ik dat veel patiënten die op de IC belandden fors overgewicht en een matige algehele conditie hadden. Dit bevestigde voor mij het belang van preventie en het bevorderen van gezonde keuzes. Ik besloot dat ik in actie moest komen. 

"Onze aanpak is holistisch en houdt rekening met individuele behoeften en omstandigheden."
Behandelen en voorkomen Bij REVAQ richten we ons op twee groepen mensen. Ten eerste zijn er degenen die al gezondheidsproblemen hebben en willen werken aan het herstel van hun conditie. We bieden hen een multidisciplinaire aanpak, waarbij aandacht wordt besteed aan beweging, voeding en een gezonde leefstijl. Ten tweede willen we mensen helpen om ziekte te voorkomen door nu de juiste, dagelijkse keuzes te maken.   

Verandering en bewustwording Gezond eten, regelmatig bewegen, voldoende slaap en stressvermindering zijn essentiële pijlers van een gezonde leefstijl. Hoewel deze principes logisch lijken, is het voor velen van ons moeilijk om gezonde keuzes te maken. Onze maatschappij is niet altijd ingericht op een actieve leefstijl en gezonde voeding. Daarom streven we naar verandering en bewustwording met kleine stapjes op meerdere gebieden die je ook kan volhouden. Dat werkt beter dan rigoureuze trainingsschema's of crashdiëten. 

Hoe gaat Revaq te werk? Bij REVAQ werken we met een team van professionals, waaronder leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten. Samen bieden we screenings, persoonlijke programma's en begeleiding om u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Conditie

beweegprogramma, spierversterkende therapie

Leren omgaan

met beperkingen

Verbeteren voedingstoestand

ondergewicht, overgewicht

Gezonde leefstijl

stoppen met roken, meer bewegen, gezonde voeding, goed slaappatroon

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.
VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN
© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen