Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik zonder verwijzing deelnemen aan een behandeltraject?

Ja, het is mogelijk om zowel met als zonder verwijzing via een huisarts, medisch specialist of medisch adviseur van uw zorgverzekeraar deel te nemen aan een van de behandeltrajecten.

Wordt mijn gehele behandeltraject bij REVAQ vergoed?

Indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt een bepaald aantal behandelingen vergoed, indien een indicatie voor fysiotherapie aanwezig is. Dit verschilt per verzekering. Hiervoor kunt u het beste uw polis nakijken of contact opnemen met uw verzekeraar om de juiste informatie te krijgen. De rekeningen worden door ons rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. 

Voor een klacht die gerelateerd is aan een chronische aandoening en op de ‘lijst chronische aandoeningen’ voorkomt, wordt vanaf de 21e behandeling een uitgebreide vergoeding gegeven vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden van de aanvullende verzekering afgeschreven. Mocht je niet (voldoende) aanvullend verzekerd zijn, worden deze particulier in rekening gebracht.
Voor de eigen bijdrage geldt dat er altijd een mogelijkheid is voor gespreide betaling. 

Voor COPD en artrose gelden speciale regels voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Bij COPD en artrose van knie en de heup kunt u direct vergoeding krijgen voor een bepaalde duur vanaf de 1e behandeling.

Wat is de duur van het behandeltraject?

Een behandeltraject bij REVAQ is niet voor onbepaalde tijd, maar is een afgebakend programma met een kop en een staart. De duur van een behandeltraject varieert tussen de 3 en 24 weken. Onze ervaren behandelaars maken voor de start van het traject een op maat gemaakt behandelplan. Samen met jou stellen zij realistische doelen op die ook echt haalbaar zijn binnen de gestelde periode, zodat je ergens gericht naar toe kunt werken. 

Hoe kun je ons vinden?
Contact opnemen

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
sluit
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen