REVAQ vergoedingen

VergoedingenOver ons
Vergoedingen

REVAQ Leefstijl Kliniek heeft contracten met alle ziektekostenverzekeraars. Heb je behoefte aan advies over een van onze behandelprogramma's? Weet je niet zeker of je de behandelingen vergoed krijgt van de zorgverzekering?

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaand contactformulier en wij helpen je graag verder. Wij staan klaar om jou stap voor stap te begeleiden naar een gezonde leefstijl.
REVAQ vergoedingen

Fysiotherapie

Indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt een bepaald aantal behandelingen vergoed, indien een indicatie voor fysiotherapie aanwezig is. Dit verschilt per verzekering. Hiervoor kun je het beste jouw polis nakijken of contact opnemen met de zorgverzekeraar om de juiste informatie te krijgen. De rekeningen worden door ons rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gestuurd. 

Voor een klacht die gerelateerd is aan een chronische aandoening en op de ‘lijst chronische aandoeningen’ voorkomt, wordt vanaf de 21e behandeling een uitgebreide vergoeding gegeven vanuit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen worden van de aanvullende verzekering afgeschreven. Mocht je niet (voldoende) aanvullend verzekerd zijn, worden deze particulier in rekening gebracht.
Voor de eigen bijdrage geldt dat er altijd een mogelijkheid is voor gespreide betaling. 

Voor COPD en artrose gelden speciale regels voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Bij COPD en artrose van knie en de heup kunt u direct vergoeding krijgen voor een bepaalde duur vanaf de 1e behandeling.
Fysiotherapie

Diëtetiek

De basisverzekering vergoedt per kalenderjaar maximaal 3 uur diëtetiek met een medische reden door een diëtist. Maakt de zorg door de diëtist onderdeel uit van jouw ketenzorg? Dan vergoedt de basisverzekering deze zorg ook. Deze ketenzorg telt niet mee voor het maximum van 3 uur.

Boven op de vergoeding uit de basisverzekering, kun je een vergoeding krijgen uit sommige aanvullende verzekeringen. Dit kun je opvragen bij de zorgverzekeraar.
Diëtetiek

Leefstijlcoaching

REVAQ Leefstijl Kliniek biedt zowel het Cool-programma (GLI) aan als individuele leefstijlcoaching.

Het CooL-programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering voor:
- Volwassenen met een BMI vanaf 30
- Volwassenen met een BMI vanaf 25 in combinatie met een gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico zoals een verhoogd risico op diabetes type 2 en/of hart- en vaatziekten, artrose, een middelomtrek van > 102 cm (mannen) en > 88 cm (vrouwen) en/of slaapapneu 
- Je hebt een doorverwijzing van de huisarts of specialist

Daarnaast is het belangrijk dat je:
- Gemotiveerd bent om te werken aan een gezonde leefstijl

Het CooL-programma heeft geen invloed op je eigen risico en wordt vergoed als je voldoet aan de medische eisen en verzekerd bent bij CZ, VGZ, Zilveren Kruis Achmea en Menzis.

De individuele leefstijlcoaching wordt niet gedekt door de basisverzekering en dient particulier betaald te worden. Voor de eigen bijdrage geldt dat er altijd een mogelijkheid is voor gespreide betaling.
REVAQ Leefstijl Kliniek biedt zowel het Cool-programma (GLI) aan als individuele leefstijlcoaching.

TarievenTarieven onverzekerde zorg

 • Fysiotherapie
 • Screening, intake en onderzoek €56,-
 • Zitting €36,50
 • Lange zitting €53,-
 • Diëtetiek
 • Intake €75,-
 • Persoonlijke voedingsadvies €37,50
 • Vervolgconsult €37,50
 • Individuele leefstijlcoaching
 • Intake  €75,00 (exclusief BTW)
 • Vervolgconsult €37,50 (exclusief BTW)

Bovenstaande tarieven gelden voor de onverzekerde zorg. Voor de eigen bijdrage geldt dat er mogelijkheid is voor gespreide betaling.

Hoe kun je ons vinden?
Contact opnemen

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
sluit
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen