Ons team

Dr. Remco Djamin, longarts Medisch directeur
Dr. Remco Djamin, longarts Medisch directeur
Leefstijlcoach Dominique Leefstijlcoach
Leefstijlcoach Dominique Leefstijlcoach De mens is wat mij drijft. Ik wil graag iets kunnen betekenen voor de ander, daadwerkelijk van waarde kunnen zijn.   

Mijn passie is het begeleiden van mensen bij het ontwikkelen van zelfmanagement. In eerste instantie door mensen bewust te maken van de regie die ze zelf hebben over hun eigen gezondheid en gedrag en daarmee over hun eigen leven. Vervolgens door mensen te stimuleren in beweging te komen zowel op emotioneel, sociaal als fysiek vlak. Uiteindelijk zodat mensen in hun dagelijks leven zelf betere/de juiste keuzes gaan maken die leiden tot een leven waarbij iemand zich goed voelt met alle mogelijkheden en beperkingen die iemand heeft.   

Wat mij het meest raakt als leefstijlcoach is als mensen uiteindelijk het hoofd en hart weten te verbinden. Het gaat mij om het samenbrengen van het wetende én het voelende vermogen van mensen. Deze verbinding van het hoofd en het hart vormt een sterke basis voor een duurzame gedragsverandering. 
Diëtiste Marjolein Diëtist
Diëtiste Marjolein Diëtist Voeding speelt in ieders leven een rol. Van een eerste levensbehoefte tot sociaal bindmiddel tot medicijn en alles wat daartussen ligt. En zo breed is de interesse voor voeding in mijn leven. Met mijn werk als diëtist wil ik mij inzetten op meerdere terreinen met als raakvlak voeding. Door mijn kennis te delen is mijn doel om de maatschappij bewuster en gezonder met voeding om te laten gaan.

Samen met de cliënt ga ik op zoek naar het best passende antwoord op de hulpvraag. Ik vind het hierbij belangrijk om de cliënt eigenaar van zijn eigen proces te maken. Door het kiezen van de juiste voedingsmiddelen en de voedingsstoffen is het mijn doel te helpen bij een leefstijl passend bij de behoefte op dat moment, maar ook gericht op de lange termijn. Samen kijken we bij REVAQ Leefstijl Kliniek hoe we dit met de diëtiste, leefstijlcoach en fysiotherapeut tot een doelgericht plan op maat kunnen maken.
Fysiotherapeut Kris Fysiotherapeut
Fysiotherapeut Kris Fysiotherapeut Allemaal streven we naar een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Er zijn echter momenten dat één van deze twee, of beide niet meewerken zoals we dat graag zouden willen. Dit kan komen door een ziekte of aandoening maar ook door een inactieve leefstijl of als gevolg van een operatie. Hierdoor functioneer je wellicht niet meer zoals je dat zou willen.

Bij REVAQ leefstijlkliniek begeleiden we jou op basis van je hulpvraag naar een gezondere fysieke en/of mentale gezondheid.Ik ben als fysiotherapeut dé expert op het gebied van kennis van het lichaam en de klachten die hierbij horen. Mijn specialisaties zijn naast reguliere fysiotherapie gericht op long en hartklachten en COVID. Daarnaast heb ik een passie voor leefstijl en gezondheid en het begeleiden van mensen die hierin uitdagingen ervaren.

Samen besluiten we wat het beste plan is op basis van jouw hulpvraag en pakken we dit op een duurzame manier aan. Dit alles op een gemoedelijke en betrouwbare manier waar zeker een dosis humor niet mag ontbreken.

Neem conBenieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?tact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.
VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN
© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen