Afvallen Breda

Afvallen Breda: afvallen met REVAQ

Wil jij graag afvallen, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je dit aan moet pakken? Dan kunnen de specialisten van REVAQ jou helpen. Wij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om jou te helpen met afvallen. Ben je op zoek naar afvallen Breda? Dan ben jij bij REVAQ aan het juiste adres!

Afvallen Breda: hoe werkt het?

Wij hechten veel waarde aan de verloop van een behandelprogramma, daarom stellen we samen een persoonlijk behandelprogramma op. Hierin leggen we haalbare doelen binnen een bepaalde periode vast. Hieronder leggen wij stap voor stap uit hoe wij te werk gaan om het optimale resultaat te behalen.

Bij REVAQ werken wij altijd in teamverband. Dit doen wij, zodat we elkaar kunnen helpen en dat we niets over het hoofd zien. Daarnaast zorgen we altijd voor persoonlijk contact, zodat we de beste begeleiding kunnen geven tijdens het afvallen Breda.

Ten tweede zorgen wij altijd voor een behandeling op maat. Wij vinden het belangrijk dat je precies de behandeling krijgt die aansluit op jouw behoeften. Daarom besteden we aan het begin van een behandeltraject veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en doelen. Op deze manier weten we zeker dat we over alle benodigde informatie beschikken. Wanneer dit duidelijk is, zal er een behandelprogramma op maat gemaakt worden.

Ten slotte stellen we realistische doelen op waar we naartoe werken. Het is erg belangrijk om doelen te hebben, want hierdoor weet je wat de status is en of je op de goede weg bent. Uiteraard stellen we ook een einddoel op, zodat je hier op je eigen tempo naartoe kan werken. Onze diëtetiek

Onze diëtist behandelt patiënten met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Hij of zij kan door een behandeling en een bepaald eetpatroon de lichamelijke gezondheid bevorderen. Daarnaast heeft onze diëtist kennis van gedrag rondom voeding en kan hij of zij je begeleiden en motiveren bij het volgen van jouw op maat gemaakte dieet.

Voeding speelt een belangrijke rol in jouw leven. Van eerste levensbehoefte, tot sociaal bindmiddel, tot medicijn en alles wat daartussen ligt. Onze diëtist wil zich inzetten op verschillende vlakken, maar vooral voeding als raakvlak. 

Door kennis te delen, willen we de maatschappij bewuster en gezonder met voeding om laten gaan. Samen met de cliënt gaan we op zoek naar het best passende behandeltraject. Samen kiezen we de juiste voedingsmiddelen en voedingsstoffen. Op deze manier zorgen we voor een leefstijl die past bij jouw behoeftes. Daarnaast richten we ons op lange termijn resultaten. Samen met ons hele team kijken hoe we een doelgericht plan op maat kunnen maken voor jou. 

Afvallen Breda met REVAQ?

Hopelijk ben jij nu voldoende geïnformeerd over onze werkwijze en weet jij waarom je een traject bij ons zou moeten volgen. De wensen van de cliënt staan bij ons altijd centraal en we doen er alles aan doen om het optimale resultaat te behalen. Door een plan op maat te maken, weten we zeker dat de doelen behaald worden.

Wil je afvallen Breda? Bekijk onze website of neem contact met ons op en we zullen je verder helpen.

TarievenTarieven onverzekerde zorg

 • Fysiotherapie
 • Screening, intake en onderzoek €56,-
 • Zitting €36,50
 • Lange zitting €53,-
 • Diëtetiek
 • Intake €75,-
 • Persoonlijke voedingsadvies €37,50
 • Vervolgconsult €37,50
 • Leefstijlcoaching
 • Intake  €75,00 (exclusief BTW)
 • Vervolgconsult €37,50 (exclusief BTW)

Bovenstaande tarieven gelden voor de onverzekerde zorg. Voor de eigen bijdrage geldt dat er mogelijkheid is voor gespreide betaling.

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen