Leefstijlcoach Breda

Wil je een leefstijlcoach Breda inschakelen? Dan ben je bij Revaq aan het juiste adres! Een leefstijlcoach is een specialist op het gebied van keuzes en gedrag omtrent leefstijl. Je kan hierbij denken aan: beweging, voeding, slaap en stressmanagement. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je problemen hebt met 1 van deze 4 pijlers dit vaak doorwerkt op de rest. Wil jij bijvoorbeeld afvallen, dan is het ook van belang dat je naast jouw voeding je slaap, beweging en stress ook aanpakt. Doe je dit niet, dan is de kans groter dat je slechts tijdelijk afvalt.

Wat doet een leefstijlcoach?

Een leefstijlcoach ondersteunt mensen om zelf in het dagelijks leven betere keuzes te maken, gericht op de 4 bovenstaande pijlers. Een leefstijlcoach begeleidt mensen bij het maken van hun eigen keuzes. Het is geen kwestie van 'gewoon doen', maar stap voor stap werken aan een blijvende gedragsverandering. Geen dure voedings- of fitness schema's, maar haalbare kleine stappen waarmee de leefstijlcoach jou helpt om zelf onbewust de juiste keuzes te maken.

Een leefstijlcoach kan je bijvoorbeeld helpen om je dag beter in te delen, een betere balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, stap voor stap naar een gezond voedingspatroon, meer beweging in het dagelijks leven en nog veel meer. Door de juiste gesprekstechnieken en vaardigheden kan de leefstijlcoach daarin een belangrijke rol spelen.

De oplossing van problemen moet komen vanuit jezelf. De leefstijlcoach kan jou hierbij helpen door je meer kennis en inzicht te geven.Wanneer een leefstijlcoach Breda inschakelen?

Herken jij jezelf in een van de volgende voorbeelden?
 • "Ik wil graag afvallen, maar het lukt maar niet. Ik weet wel hoe ik gezond moet eten en leven, maar ik houd dit vaak niet vol."
 • "Ik kan maar moeilijk in slaap komen en wordt 's nachts vaak wakker."
 • "Ik wil graag meer bewegen, maar weet niet goed hoe en waar ik de motivatie vandaan moet halen."
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de praktijk. Herken jij jezelf in een van deze punten? Dan is het een goed idee om een leefstijlcoach in te schakelen. Eigenlijk heeft iedereen baat bij leefstijlcoaching. Dat is dan ook de reden dat steeds meer bedrijven een leefstijlcoach in het leven roepen om bijvoorbeeld hulp te krijgen bij het verlagen van ziekteverzuim of vitaliteitsmanagement.

Leefstijlcoach Breda bij Revaq

Ben je op zoek naar een leefstijlcoach in de omgeving Breda? Dan kunnen we je helpen bij Revaq. Bij Revaq werken we in teamverband nauw samen met verschillende diëtisten en fysiotherapeuten. Onze leefstijlcoaches helpen je om jouw dagelijkse gewoontes te veranderen. Samen met de leefstijlcoach ga je op zoek naar de zaken die jij wilt veranderen. Vervolgens kijken we wat het beste bij jou past en gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Benieuwd hoe Revaq jou kan helpen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak!

 

TarievenTarieven onverzekerde zorg

 • Fysiotherapie
 • Screening, intake en onderzoek €56,-
 • Zitting €36,50
 • Lange zitting €53,-
 • Diëtetiek
 • Intake €75,-
 • Persoonlijke voedingsadvies €37,50
 • Vervolgconsult €37,50
 • Leefstijlcoaching
 • Intake  €75,00 (exclusief BTW)
 • Vervolgconsult €37,50 (exclusief BTW)

Bovenstaande tarieven gelden voor de onverzekerde zorg. Voor de eigen bijdrage geldt dat er mogelijkheid is voor gespreide betaling.

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen