Onze behandelprogramma’s

REVAQ LEEFSTIJL KLINIEKPersoonlijk behandelprogramma

Onze behandelprogramma's zijn speciaal ontwikkeld voor het herstellen van je algehele conditie met aandacht voor leefstijlverbetering, conditieopbouw, voeding en stoppen met roken. Samen met jou stellen we een persoonlijk behandelprogramma op met haalbare doelen. Wij vinden het belangrijk dat je precies de behandeling krijgt die bij je past. vraag een KENNISMAKINGSGESPREK aan
Behandeling in teamverbandBij REVAQ Leefstijl Kliniek werken wij als ervaren leefstijlcoaches, diëtisten en fysiotherapeuten in een hecht team en staan wij klaar om jou de beste behandeling te bieden met persoonlijke en intensieve begeleiding.
Behandeling op maatWij vinden het belangrijk dat je precies de behandeling krijgt die bij je past. Samen met de diëtist, leefstijlcoach en fysiotherapeut maken wij een op maat gemaakt behandelprogramma en besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke wensen en doelen.
Haalbare doelenREVAQ Leefstijl Kliniek is gespecialiseerd in het verbeteren van de algehele conditie. Wij helpen jou bij een leefstijl passend bij de behoefte op dat moment, maar ook gericht op de lange termijn. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kunnen kijken hoe we jou kunnen ondersteunen.
VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen