Leefstijlcoach Tilburg

Schakel een leefstijlcoach Tilburg in bij REVAQ

Het is belangrijk om eenleefstijlcoach Tilburgin te schakelen als je merkt dat je slecht slaapt, geen ontspanning kan nemen of bijvoorbeeld geen goed voedingspatroon hebt. Er zijn verschillende redenen waarom een leefstijlcoach jou kan helpen.

Waarom een leefstijlcoach inschakelen?

Er zijn verschillende redenen waarom jij een leefstijlcoach kan inschakelen. Heb jij bijvoorbeeld moeite met in slaap komen, afvallen of ontspannen? Dit zijn punten waar een leefstijlcoach jou bij kan helpen. 

Wanneer je een ongezond leefpatroon hebt, kan een leefstijlcoach je hier vanaf helpen. Het kan zijn dat je een ongezond voedings- of slaappatroon hebt. Een leefstijlcoach zorgt ervoor dat je stap voor stap dit patroon veranderd. Dit zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar dit proces verloopt in kleine stapjes. De taak van een leefstijlcoach is ook niet het dwingen van bepaalde handelingen, maar een leefstijlcoach wil er juist voor zorgen dat de desbetreffende persoon zelf in gaat zien wat er moet gebeuren om zijn of haar levensstijl te veranderen.

 

Wat doet een leefstijlcoach Tilburg?

Een gezonde leefstijl betekent dat je goed voor jezelf zorgt. Je gezondheid verbeteren, je fit voelen en voldoende energie hebben om te doen wat jij leuk vindt. Kiezen voor gezonde voeding, voldoende beweging en een goede balans tussen in- en ontspanning. Het klinkt heel gemakkelijk, maar hoe doe je dat? Je lichaam datgene geven wat het nodig heeft.

Als leefstijlcoach helpen wij je meer inzicht te geven in wat jouw gewoontes zijn en hoe je deze kunt veranderen naar gezonde gewoontes op lange termijn. Een leefstijlcoach leert jou zelf gezonde keuzes maken. Hierdoor ontstaat er meer rust, zodat jij weer kunt genieten van wat jij leuk vindt.

Kortom, een leefstijlcoach zorgt ervoor dat mensen stap voor stap naar een betere levensstijl toewerken. Dit doet een leefstijlcoach door jou te stimuleren om zelf oplossingen voor dagelijkse obstakels en belemmeringen te bedenken.

Leefstijlcoach Tilburg bij REVAQ

Een behandeltraject bij REVAQ Leefstijl Kliniek zorgt ervoor dat jij weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven. Wij werken als ervaren leefstijlcoaches is een hecht team met korte lijntjes en begeleiden jou graag bij het verbeteren van jouw algehele conditie en leefstijl. Wij vinden het belangrijk dat je de behandeling krijgt die bij jou past, zodat we het optimale resultaat kunnen behalen. Daarom besteden we veel tijd en aandacht aan jouw persoonlijke behoeftes en hebben we regelmatig overleg over de voortgang. Samen met jou stellen we haalbare doelen op binnen een bepaalde periode, zodat je gericht naar je einddoel toe kunt werken.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website of neem contact met ons op!

TarievenTarieven onverzekerde zorg

 • Fysiotherapie
 • Screening, intake en onderzoek €56,-
 • Zitting €36,50
 • Lange zitting €53,-
 • Diëtetiek
 • Intake €75,-
 • Persoonlijke voedingsadvies €37,50
 • Vervolgconsult €37,50
 • Leefstijlcoaching
 • Intake  €75,00 (exclusief BTW)
 • Vervolgconsult €37,50 (exclusief BTW)

Bovenstaande tarieven gelden voor de onverzekerde zorg. Voor de eigen bijdrage geldt dat er mogelijkheid is voor gespreide betaling.

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen