Over Ons Welke specialisaties zijn er?

Specialisaties

Over onsWelke specialisaties zijn er?

Bij REVAQ Leefstijl Kliniek zijn verschillende expertises gebundeld en werken wij intensief samen in teamverband: fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches. Samen met jou maken we bij de start een op maat gemaakt behandelprogramma en stellen we haalbare doelen op binnen een afgebakende periode, zodat je gericht naar je doelen toe kunt werken.
Fysiotherapie
1

1 Fysiotherapie

De fysiotherapeut is dé expert in lichaamshouding en beweging. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen. Samen met de fysiotherapeut werk je aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen en spierkracht. Ook helpt de fysiotherapeut je om optimaal te functioneren binnen de grenzen van een chronische aandoening.

2 Diëtetiek

De diëtist behandelt patiënten met een op maat gemaakt voedings- of dieetadvies. Hij of zij kan door een behandeling door middel van een bepaald eetpatroon (dieet) de lichamelijke gezondheid bevorderen. Daarnaast heeft de diëtist kennis van gedrag rondom voeding en kan hij/zij je begeleiden en motiveren bij het volgen van het dieet.
 Diëtetiek
2
Leefstijlcoaching
3

3 Leefstijlcoaching

De leefstijlcoach helpt je om meer inzicht te krijgen in wat jouw gewoontes zijn en hoe je deze kunt veranderen naar gezonde gewoontes waarna je ze blijvend kan toepassen in jouw eigen situatie. Op zo'n manier dat je uiteindelijk zelf keuzes leert maken en weer op jezelf kunt vertrouwen. Hierdoor ontstaat meer rust zodat jij weer kunt genieten van wat jij leuk vindt. Onze leefstijlcoaches zijn HBO geaccrediteerd en zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland. 

Verzekeringen waar wij mee samenwerken

© 2023 REVAQ - All rights reserverd
Een moment geduld aub..
Product is toegevoegd aan de winkelwagen